HEPRA | HEPRA Herstoffering
12
page,page-id-12,page-parent,page-child,parent-pageid-10,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,qode-theme-ver-1.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

HEPRA Herstoffering

HEPRA-STOF

 

Kiest u om uw meubilair te herstofferen? Dan bespaart het u extra kosten en geeft u het een tweede leven. Simpel gezegd is herstofferen het opnieuw bekleden van bijvoorbeeld uw vergaderstoelen, bureaustoelen en zitbanken. Niet alleen de stof kan vervangen worden maar tevens ook mogelijk het binnenwerk.

 

HEPRA kan u een ruime keuze van stoffen en leersoorten aanbieden. Allereerst gaan we uitgebreid met u in overleg om uw wensen in kaart te brengen. Gaat nu maar om dat ene lelijke stoel of om een totale vergaderset, iedere aanvraag is maatwerk waar wij zorgvuldig mee omgaan.


Zakelijke en professionele markt

Kantoor- en bureaustoelen zijn kostbaar èn kunnen niet lang gemist worden. HEPRA Herstoffering werkt projectmatig volgens een duidelijke planning zodat u weet waar u aan toe bent.


Herstofferen van verschillende meubels

De mogelijkheden van herstofferen zijn breed. Na het herstofferingsproces ziet uw meubelstuk er als nieuw uit.

Naast stoelen is het ook mogelijk om de volgende meubelstukken te herstofferen:

  1. Bureaustoelen
  2. Akoestische panelen
  3. Zitelementen
  4. Design meubels
  5. Horeca Meubilair
  6. Kantoormeubilair
  7. Kantinestoelen

Eén veelzijdig adres zonder beperkingen!

Met HEPRA Herstoffering heeft u één aanspreekpunt voor het duurzaam en verantwoord beheer van uw gebruikte stoelen. Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem hiervoor gerust contact op!